Decoflame Pejse

Danske Pejse

Decoflame er et dansk firma, der laver danske designer pejse. Firmaet har specialiseret sig i at lave formidable bioethanol pejse, som er både anvendelige og yderst flotte at se på. Nøgleordene for firmaet er kvalitet, funktionalitet, sikkerhed og æstetik.

 

Pejsene fra Decoflame er 100 % danske. Virksomheden holder til i det nordlige Danmark, hvorfra de har deres lokale fabrikker og store showroom. I fabrikslokalerne bliver pejsene naturligvis produceret, og det er også her, det professionelle personale tester dem for at se, om de lever op til de krav, den danske regering har stillet.

 

Pejsene er designet efter skandinaviske designprincipper: Stilfulde, minimalistiske, eksklusivitet og med en smule kant og nytænkning. Decoflames flotte sortiment byder på pejse i forskellige materialer – blandt andet stål, rustfrit stål, glas og trendy kobber.

 

Decoflame har både indendørs- og udendørs pejse, så man kan nyde de lange, danske sommeraftener i længere tid og for alvor sætte gang i hyggen, når man alligevel bliver nødsaget til at rykke ind i stuen.

Sikkerhed og innovation

Decoflame er et professionelt firma, der producerer kvalitets pejse til private hjem. Men selvom deres produkter allerede nu ligger på listen over de bedste biopejse på det danske marked, så er godt ikke godt nok for dem. Deres dygtige fagfolk arbejder konstant på at gøre produkterne smartere og mere sikre at bruge. Indtil nu har de formået at implementere moderne teknologi, der gør pejsene både nemme at betjene og trygge at have stående i huset. Virksomhedens produkter har blandt andet pejse sensorer, som registrerer, hvis du spilder bioethanol, som måler temperaturen og generelt gør, at du kan bruge pejsen helt ubekymret. Til hver enkelt af de innovative pejse medfører naturligvis også en specifik brugervejledning, som ruster køberen til sikkert at installere, betjene og vedligeholde pejsen.

 

Det bør også nævnes, at Decoflame er medlem af Dansk Standard, som blandt andet har ansvaret for at udvikle og beskrive den nye ”Europæisk Standard”, der stiller krav specifikke krav til bioethanol pejse.

Bioethanol som brændstof

Bioethanol er et godt, grønt alternativ. Den klare væske er baseret på biomasse primært fra sukkerrør, roer, korn eller halm. Fra disse naturlige ressourcer udnytter man stivelsen, og gennem en gæringsproces bliver det til en brændbar væske (lidt som man kender det fra fremstillingen af alkohol). Når man tænder op med flydende bioethanol, er CO2 udslippet ganske lille, og man behøver derfor heller ikke at tilkoble hverken skorsten eller ventilationsanlæg. Det gør altså en biopejs utrolig nem at installere og tage i brug.

 

Når du anvender bioethanol i Decoflames pejse, får du en ren forbrænding, som hverken lugter eller skaber sod. Det betyder blandt andet også, at disse pejse er utrolig nemme at rengøre og vedligeholde, og indeklimaet forbliver rent og godt. Decoflames anbefalede bioethanol har en renhed på mindst 96 %.

Et hyggeligt supplement

Decoflame pejsene er udelukkende tænkt som et hyggeligt supplement til din primære varmekilde. Alt efter hvilken model du vælger, har bioethanol pejsene en varmeydelse på 2-6 kW, hvilket kan få temperaturen i et 30 kvm rum til at stige et par grader, men det kan altså ikke varme hele boligen op på en kold vinterdag. Du skal se det en hyggelig, dekorativ genstand, der kan pynte hjemmet samt skabe ro og glæde samtidig med, at du kan skrue en smule ned for radiatoren. Men de flotte flammer i de varme farver er altså den primære årsag til at investere i en biopejs. De er helt ideelle, og mange menneskers drøm, at have stående i stuen, når frostgraderne har sneget sig ind over landet, og sneen daler udenfor. I lande som Danmark, hvor man er inde mange af året timer, må man gøre alt for at indrette sig dejligt og varmt inde døre. Så er en Decoflame biopejs et must.